Nederlandse Vertegenwoordigingen, China

Registreren voor activiteiten van het postennetwerk in China

Aanmelden om op de hoogte te blijven van activiteiten

Desgewenst houdt het postennetwerk u op de hoogte van activiteiten die door of in samenwerking met de Nederlandse vertegenwoordigingen in China worden georganiseerd.

Let op: het formulier op deze pagina dient niet ter registratie bij verblijf in het buitenland. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken houdt centraal een registratie bij van Nederlanders in het buitenland. Deze centrale registratie wordt alleen geraadpleegd in crisissituaties en consulaire noodgevallen. Wij zullen u dus nooit op basis van deze centrale registratie aanschrijven over de activiteiten van het postennetwerk.

Als u interesse heeft in de activiteiten van het postennetwerk, dan kunt u zich hieronder bij ons aanmelden. U wordt dan per e-mail op de hoogte gehouden van onze activiteiten.

Uw informatie

Het postennetwerk beperkt zich zo veel mogelijk tot communicatie per e-mail. In voorkomende gevallen nemen wij telefonisch concact met u op.

* Verplichte velden

Landen

In welke landen bent u geïnteresseerd?

Ressorts (alleen voor China)

In China heeft Nederland vijf vertegenwoordigingen. De regioverdeling onder deze posten is als volgt.

PostRessort
HongkongHongkong SAR en Macau SAR
ShanghaiShanghai, Zhejiang, Jiangsu, Anhui
GuangzhouGuangdong, Fujian, Guangxi, Hainan
ChongqingChongqing, Sichuan, Shaanxi
PekingAlle overige regio's, Republiek Mongolië

Welke van deze vertegenwoordigingen mogen contact met u opnemen over activiteiten in de regio? Let op: niet alle ressorts maken hier gebruik van. Daarom staan niet alle ressorts hieronder vermeld.

Activiteiten

In welke activiteiten bent u geïnteresseerd?

Nieuwsbrieven

In welke digitale nieuwsbrieven bent u geïnteresseerd?

Partner organisaties

Stelt u het op prijs dat het postennetwerk uw gegevens doorgeeft aan partnerorganisaties in de door u geselecteerd regio's? Geeft u dan aan in welke organisaties u interesse heeft.