Nederlandse Vertegenwoordigingen, China

NieuwsRSS

41 t/m 50 van 200

Verfijnen

Toelichting bij het veld trefwoord

Vul hier een datum in op de volgende manier: DD-MM-YYYY

41 "AIDS walk" georganiseerd op de berg Juewei in Shanxi

Afgelopen zaterdag 17 september vond de ‘AIDS walk’ plaats op de berg Juewei in de buurt van Taiyuan in de provincie Shanxi.

42 Nederland zet goede samenwerking met Beijing Design Week door

Op een van de belangrijkste culturele evenementen in de Chinese hoofdstad, de Beijing Design Week (23 september - 7 oktober) zal een breed scala aan kunst en design uit Nederland te zien zijn, variërend van lichtwerken, fotografie, keramiek, architectuur en urban planning.

43 Europese consultatie EU-investeringsovereenkomst China

De EU onderhandelt met China over een investeringsovereenkomst. Deze overeenkomst heeft als doel de handelsrelaties tussen China en de EU te verbeteren en bij te dragen aan eerlijke, transparante en voorspelbare regelgeving voor investeringen in de EU en China.

44 Bezoek minister Schultz aan China van 26 tot 28 september

Van maandag 26 september tot en met woensdag 28 september brengt minister Schultz van Infrastructuur en Milieu samen met een aantal Nederlandse bedrijven, kennisinstellingen waaronder Deltares en met Rijkswaterstaat een werkbezoek aan Beijing.

45 Verkiezing Tweede Kamer op 15 maart 2017

Op 15 maart 2017 vindt de verkiezing plaats van de leden van de Tweede Kamer der Staten Generaal. U als kiesgerechtigde Nederlander in het buitenland kunt uw stem uitbrengen voor deze verkiezingen.

46 Vertegenwoordigingen gesloten op 15 september

De Nederlandse ambassade en de Consulaten-Generaal in China zijn gesloten op donderdag 15 september in verband met het Chinese Maanfeest. Vanaf vrijdag 16 september bent u weer van harte welkom op de Nederlandse vertegenwoordigingen.

47 Luchtverdedigingsoefening in delen van Peking

De lokale autoriteiten van Peking hebben de Nederlandse Ambassade geïnformeerd dat op 17 september a.s. een luchtverdedigingsoefening in delen van de stad zal plaatsvinden.

48 Ambassade gesloten op donderdag 8 september

De Nederlandse ambassade in Peking zal gesloten zijn op donderdag 8 september wegens teambuilding activiteiten. Vanaf vrijdag 9 september is de ambassade weer geopend volgens de reguliere openingstijden.

49 Nederlandse ondernemers positief over zakendoen in China ondanks uitdagingen

Nederlandse bedrijven in China doen het goed en verwachten nog betere resultaten in de toekomst. Dit betekent echter niet dat er geen uitdagingen zijn bij het zakendoen in China.

50 Leonard Blussé ontvangt prijs van Chinese overheid

Emeritus hoogleraar Leonard Blussé is dit jaar één van de winnaars van de Special Book Award of China.