Nederlandse Vertegenwoordigingen, China

NieuwsRSS

31 t/m 40 van 200

Verfijnen

Toelichting bij het veld trefwoord

Vul hier een datum in op de volgende manier: DD-MM-YYYY

31 Opening van Nederlands visumloket in Fuzhou

De Ambassade en de Consulaten-Generaal van het Koninkrijk der Nederlanden in China zijn verheugd over de opening van het Nederlands visumloket in Fuzhou op 24 oktober.

32 Van Rijn leidt economische missie ouderenzorg naar China

Staatssecretaris Martin van Rijn (VWS) leidt van 25 oktober tot en met 28 oktober 2016 een economische missie naar China.

33 Tweede Holland Week succesvol van start in Fengtai

Op 18 oktober hebben 54 studenten en docenten vanuit het Ichthus College Dronten en Ichthus College Kampen een bezoek gebracht aan de No. 4 Middle School, gelieerd aan Beijing Normal University in het Fengtai district.

34 Hogeschool Zuyd zet Confucius Instituut op

Op donderdag 13 oktober hebben President Karel van Rosmalen en vertegenwoordigers van Hogeschool Zuyd een bijeenkomst gehad met de leiding van het Conficius Instituut hoofdwartier in Hanban, Peking.

35 Eerste China-EU Onderwijs Ministerconferentie succesvol gehouden in Peking

Het Chinese ministerie van Onderwijs heeft op dinsdag 11 oktober de eerste China-EU Onderwijs Ministerconferentie gehouden in het Diaoyutai staatshotel.

36 Ambassade 3 tot en met 5 oktober gesloten

Wegens de Nationale Dag van de Volksrepubliek China en de aansluitende ‘Gouden Week’ vakantieperiode voor Chinezen zal de Nederlandse ambassade in Peking 3 oktober (maandag) tot en met 5 oktober (woensdag) gesloten zijn. De ambassade wenst iedereen fijne feestdagen toe!

37 Derde dag van het bezoek van minister Schultz aan China

Op 28 september begon minister Schultz haar dag met een veldbezoek aan het Bengbu gebied. De minister bezocht hier het hoofdkantoor van de Huaihe River Commission (HRC).

38 Reactie minister-president Rutte op eerste uitkomsten JIT-onderzoek

Vanmorgen zijn de nabestaanden geïnformeerd door het Joint Investigation Team (JIT) over de eerste resultaten van het strafrechtelijk onderzoek naar het neerhalen van vlucht MH17. Het gaat om onderzoekresultaten over het wapen waarmee vlucht MH17 is neergehaald, de afvuurlocatie en de aan- en afvoerroute van de BUK-installatie.

39 Tweede dag van het bezoek van minister Schultz aan China

Op 27 september bracht minister Schultz een bezoek aan Tsinghua University waar universiteiten, bedrijven en de overheid hun visies op de ontwikkelingen in autonomous and connected driving in China presenteerden.

40 Eerste dag van het bezoek van minister Schultz aan China

Minister Schultz begon haar bezoek aan China op maandag met een bilaterale meeting bij het Chinese Ministry of Water Resources.