Nederlandse Vertegenwoordigingen, China

NieuwsRSS

1 t/m 10 van 200

Verfijnen

Toelichting bij het veld trefwoord

Vul hier een datum in op de volgende manier: DD-MM-YYYY

1 Opening Nederlands visumloket in Nanjing

De Ambassade en de Consulaten-Generaal van het Koninkrijk der Nederlanden in China zijn verheugd over de opening van het Nederlands visumloket in Nanjing op 5 juli.

2 Open Dag: Paradijs voor kinderen en hun ouders

Op de hete middag van zaterdag 2 juli, veranderde het terrein van de Nederlandse Ambassade in een paradijs voor dieren, kinderen en hun ouders.

3 Smog Free Project China gelanceerd

De lanceringsceremonie van het Smog Free Project China, ontwikkeld door de Nederlandse kunstenaar en innovator Daan Roosegaarde en zijn team van deskundigen, vond plaats op 28 juni 2016 tijdens het Forum van Milieujournalisten in Peking.

4 Chinese studenten ontvangen Orange Tulip Scholarship

Op zaterdag 25 juni werd de Orange Tulip Scholarship (OTS) ceremonie gehouden op de Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden te Peking.

5 Zakelijke geschillen: Voetbal in China

Recentelijk zijn verschillende Nederlandse voetbaltrainers betrokken geraakt in een zakelijk geschil met het bedrijf dat hen naar China heeft gehaald om in China te gaan werken als professioneel voetbalcoach.

6 Wereldvluchtelingendag – "Onze Gezamenlijke Toekomst"

Vandaag is het Wereldvluchtelingendag. Ter ere van deze dag heeft de Nederlandse Ambassade van 17 tot 19 juni het project – "Onze Gezamenlijke Toekomst" gesteund, wat plaatsvond op Peking University.

7 Dierendag op de Nederlandse Ambassade

Neem een kijkje op de Nederlandse Ambassade en leer meer over dieren en duurzaamheid tijdens de open dag op 2 juli.

8 Wereldpremière Meet Vincent van Gogh Experience in China

Het Van Gogh Museum presenteert op 15 juni de officiële Meet Vincent van Gogh Experience: een multidisciplinaire experience die mensen wereldwijd meeneemt in de wereld van Vincent van Gogh (1853-1890).

9 Nederlands basketbalteam wint Beijing International Youth Tournament

Het Nederlands jeugd basketbalteam WBB Giants uit Bergen op Zoom heeft op zondag 5 juni het Beijing International Youth Basketball Tournament (BIYB) gewonnen bij de Western Academy of Beijing (WAB).

10 Nederlandse ambassade co-organiseert dialoog over trilaterale bamboe samenwerking

Op 30 mei heeft het International Network for Bamboo and Rattan (INBAR) in samenwerking met de Ambassade van de Republiek Ghana en de Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden een dialoog georganiseerd met als onderwerp: 'Bamboe voor Zuid-Zuid en trilaterale samenwerking in Afrika'.