Nederlandse Vertegenwoordigingen, China

NieuwsRSS

1 t/m 10 van 200

Verfijnen

Toelichting bij het veld trefwoord

Vul hier een datum in op de volgende manier: DD-MM-YYYY

1 Bezoek van de Nederlands Ontwapeningsambassadeur

Henk Cor van der Kwast, de Nederlandse Ontwapeningsambassadeur, bezocht Peking ter voorbereiding van het Nederlandse voorzitterschap van de eerste bijeenkomst van het Voorbereidend Comité (PrepCom) van de 10e Toetsingsconferentie van Partijen bij het Non-proliferatieverdrag (NPV).

2 Consulaat-Generaal in Shanghai gesloten op 9 december in de middag

Wegens de kerstviering zal het Nederlandse Consulaat-Generaal in Shanghai op 9 december gesloten zijn vanaf de middag. Het Consulaat zal weer geopend zijn op maandag 12 december.

3 Filmvertoning voor Mensenrechtendag

Ter gelegenheid van Mensenrechtendag, zal de Nederlandse Ambassade in Peking de film Frame by Frame vertonen over journalistieke fotografen in het hedendaagse Afghanistan.

4 GRI en Nederlandse ambassade hosten samen de jaarlijkse GRI Reporters Meeting

GRI (Global Reporting Initiative) en de Nederlandse ambassade hebben op 22 november samen de jaarlijkse GRI Reporters Meeting in Peking gehost.

5 Tweede Chinees-Nederlandse Museum Management Training Programma succesvol afgesloten

Van 14 tot 18 november werd het tweede Chinees-Nederlandse Museum Management Training Programma succesvol afgesloten op Peking University.

6 Nederland geeft grootste museumtraining in China ooit

Drie Nederlandse cultuurinstellingen geven van 14 tot 18 november met steun van de Chinese en Nederlandse overheid een training aan 40 museumdirecteuren uit heel China.

7 Bedrijven gaan grens over met innovaties recycle-economie

Staatssecretaris Dijksma (Infrastructuur en Milieu) deed vandaag de aftrap van het Holland Circular Hotspot, het platform dat de Nederlandse innovaties over de grens gaat promoten.

8 Ontmoetingen Eerste Kamervoorzitter met Voorzitter CPPCC en President Hooggerechtshof van China

Op 11 november heeft de Voorzitter van de Eerste Kamer Ankie Broekers-Knol verschillende ontmoetingen gehad.

9 Eerste Kamervoorzitter Ankie Broekers-Knol brengt een officieel bezoek aan China

De Voorzitter van de Eerste Kamer, Ankie Broekers-Knol is in Peking voor een officieel bezoek van 6 tot en met 11 november.

10 Verkiezing Tweede Kamer op 15 maart 2017

Op 15 maart 2017 vindt de verkiezing plaats van de leden van de Tweede Kamer der Staten Generaal. U als kiesgerechtigde Nederlander in het buitenland kunt uw stem uitbrengen voor deze verkiezingen.