Nederlandse Vertegenwoordigingen, China

NieuwsRSS

1 t/m 10 van 200

Verfijnen

Toelichting bij het veld trefwoord

Vul hier een datum in op de volgende manier: DD-MM-YYYY

1 NVS Koningsnacht op 29 april

De Nederlandse Vereniging Shanghai is terug met het beroemde Koningsnacht feest! Vanaf het jaar 2000 organiseert de NVS al het meest beroemde en beruchte Nederlandse feest in Shanghai, alle buitenlandse expats kunnen je verhalen vertellen over hoe de Nederlanders hier helemaal uit hun dak kunnen gaan.

2 Openingstijden briefstembureau Peking

De Nederlandse Ambassade in Peking is aangewezen als briefstembureau.

3 Internationale Vrouwendag 2017

Vandaag is het Internationale Vrouwendag. Op deze dag worden wereldwijd de economische, maatschappelijke en politieke prestaties van vrouwen gevierd.

4 Verkiezingen maart 2017

Aangezien verschillende stemgerechtigden in de regio het benodigde briefstembewijs en bijbehorende enveloppen nog niet hebben ontvangen, heeft het Consulaat-Generaal in Shanghai de uiterste inleverdatum voor het indienen van het stembiljet verlengd naar vrijdag 10 maart 14:00.

5 Het Verkiezingsontbijt Peking

Woensdag 15 maart vinden de Tweede Kamerverkiezingen plaats in Nederland. Of u nu wel of niet gaat stemmen… de uitslag van de verkiezingen gaat ons allemaal aan en is onderwerp van gesprek.

6 Verkiezingen maart 2017

Nederlanders in het buitenland, die niet staan ingeschreven in Nederland, en zich uiterlijk 1 februari hebben geregistreerd om per brief hun stem in te dienen, hebben als het goed is hun briefstembewijs (per post) plus enveloppen en het stembiljet (per post of per mail) ontvangen.

7 Verklaring van de woordvoerder van de EEAS aangaande de situatie van enkele mensenrechtenactivisten in China

De Europese External Action Service (EEAS), de diplomatieke dienst van de Europese Unie, is op de hoogte van recente informatie over de mishandeling van enkele vastgehouden mensenrechtenadvocaten, Li Heping, Wang Quanzhang en Xie Yang.

8 Openingstijden tijdens Chinees Nieuwjaar

Vanwege Chinees Nieuwjaar zullen de Nederlandse Ambassade en de Consulaten voor het publiek van 27 januari (vrijdag) tot en met 31 januari (dinsdag) gesloten zijn.

9 Export agri & food in 2016 naar recordhoogte

De Nederlandse agri & food sector heeft zijn toonaangevende positie op de wereldmarkt verder verstevigd. In 2016 was de export van agri & food bijna 94 miljard euro, ten opzichte van 90 miljard in 2015.

10 Ambassade verwelkomt jonge Chinese filmmaaksters

Op 14 januari opende de Nederlandse ambassade de deuren voor de sluitingsplechtigheid van de documentairetraining die de Chinese NGO Crossroads voor jonge Chinese filmmaaksters organiseerde.