Nederlandse Vertegenwoordigingen, China

Agenda

1 t/m 8 van 8

Koningsdagreceptie Shanghai

24 apr 14

De Koningsdagreceptie van het Nederlands Consulaat generaal te Shanghai zal dit jaar plaatsvinden op donderdag 24 april 2014 van 17:30 tot 19:30 uur in het Fairmont Peace Hotel.

Koningsdagfeest Nanjing

25 apr 14

Het NBSO in Nanjing pakt groot uit met een Koningsdagfeest voor de Nederlandse gemeenschap in de provincie Jiangsu en een wijd scala aan Chinese contacten onder overheden en bedrijfsleven.

Koningsdagfeest Peking

26 apr 14

De Nederlandse Vereniging Peking organiseert op zaterdag 26 april een Koningsfeest met als thema "Return of a King" in het Marriott Beijing Northeast. Voor deelname dient u zich per e-mail aan te melden.

Road to China Business Week

12 mei 14 16 mei 14

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en de Kamer van Koophandel organiseren, samen met het Nederlands economisch netwerk in China, de Road to China Business Week. Van 12 tot en met 16 mei vinden er op diverse locaties in Nederland bijeenkomsten plaats.

Visa en verblijfsvergunningen

7 dec 14

Vragen over Chinese regelgeving omtrent visa en verblijfsvergunningen worden beantwoord tijdens het ‘Seminar for EU citizens on Chinese Visa and Residence Permits Regulation’ van de Chinese overheid.

Exclusief optreden Howard Komproe in Shanghai

20 nov 15

Howard Komproe komt speciaal voor de Nederlanders in Shanghai een optreden geven. Het wordt een avond met veel goede grappen en ontzettend veel lol. Voor meer info zie de website van de Nederlandse Vereniging : http://www.nvshanghai.com/event/howard-komproe-in-shanghai/

Culturele Kalender

1 jan 16 31 dec 17

Blijf op de hoogte van culturele evenementen in China met een Nederlandse touch.

Deze zondag 24 april is het alweer zover; de jaarlijkse Oranjemarkt in Shanghai!

24 apr 16

Zoals elk jaar beloofd het een mooi en druk evenement te worden met een vrijmarkt, braderie en veel kinderen, families, activiteiten voor jong en oud en natuurlijk ook lekkere hapjes en drankjes.