Zakendoen in, China

Nederlandse bedrijven bundelen krachten op nieuwe beurs

De Nanjing International Consumer Goods Expo (NICGE) is een nieuwe vakbeurs voor consumentengoederen die tussen 27 en 30 september plaatsvindt in Nanjing, de hoofdstad van de provincie Jiangsu. Het Netherlands Business Support Office Nanjing is van plan om op de beurs een Holland Paviljoen in te richten.

De NICGE heeft een brede scope; er zullen naar verwachting zo’n 900 exposanten op het gebied van onder meer kleding en accessoires, consumentenelektronica, sport- en gezondheidsproducten, woninginrichting en food & beverages aan deelnemen.
De eerste twee dagen is de beurs exclusief geopend voor zakelijke bezoekers uit met name de Chinese detail- en groothandel. Op dag drie en vier is de beursvloer ook toegankelijk voor consumenten.

In navolging van eerdere succesvolle ervaringen neemt het NBSO Nanjing het initiatief om -bij voldoende belangstelling- Nederlandse exposanten gezamenlijk onder te brengen in een Holland Paviljoen. Naast het voordeel van een sterke Holland-branding geeft een bundeling van krachten een korting van 50% op het reguliere standtarief. Op het Holland Paviljoen zullen ook netwerkevenementen worden georganiseerd, waarvoor deelnemende Nederlandse bedrijven hun eigen relaties kunnen uitnodigen.

Wilt u meer weten over de beurs en het Holland Paviljoen, neemt u dan contact op met Roeland Schuurman van het NBSO Nanjing.