Zakendoen in, China

NieuwsRSS

1 t/m 10 van 200

Verfijnen

Toelichting bij het veld trefwoord

Vul hier een datum in op de volgende manier: DD-MM-YYYY

1 Agrarische hi-tech zone in Dongying, Shandong

In 2015 werd de 'Yellow River Delta National Modern Agricultural Science and Technology Demonstration Zone' in de stad Dongying door de centrale overheid erkend als een 'state-level agricultural hi-tech zone'.

2 China's Economy: Risks, Trends and Opportunities

Today profound and dramatic changes are taking place in the Chinese economy. Nobody can afford anymore to neglect China. How should we view its – still developing – economy in a rapidly changing international and geo-political context, as well as against the recent economic downturn?

3 Kansen vissector in Shandong

Het Netherlands Business Support Office (NBSO) in Qingdao heeft een marktanalyse geschreven over de vissector in de provincie Shandong.

4 Kansenrapport circulaire economie

Circulaire economie is in China sinds enige jaren bekend als toverwoord. De circulaire economie, waarin producten en materialen op hun hoogste gebruikswaarde worden gehouden door middel van regeneratieve cycli, is een ideaal waar Chinese beleidsmakers naar streven.

5 Uitnodiging aan Nederlanders in Peking voor de Koningsdagreceptie 2016

De Koningsdagreceptie wordt dit jaar gehouden op 28 april. Nederlanders die op 28 april in Peking verblijven zijn van harte welkom.

6 Vertegenwoordigers van Nederlandse bedrijven op receptie

Donderdag  17 maart heeft Z.E. Ambassadeur Ron Keller een bedrijfsreceptie gehost op de residentie. Hij had het genoegen om vertegenwoordigers van 81 Nederlandse bedrijven te mogen ontvangen.

7 Bedrijfsreceptie op de Nederlandse residentie

De Nederlandse Ambassade in Peking organiseert een bedrijfsreceptie ter gelegenheid van alle Nederlandse bedrijven in Peking op donderdag 17 maart. De bedrijfsreceptie vindt plaats op de Nederlandse residentie.

8 Voorkom oplichting

Recentelijk hebben wij opgemerkt dat Nederlandse bedrijven nog regelmatig de dupe zijn van oplichtingspraktijken.

9 Zuivel in de provincie Shandong

In de aanloop naar de China Dairy Exhibition in juni heeft het Netherlands Business Support Office (NBSO) in Jinan een marktanalyse geschreven over de zuivelsector in de provincie Shandong.

10 Subsidieregeling voor MKB-ondernemingen in opkomende markten waaronder China

Heeft u internationale ambities en interesse in de Chinese markt? Wilt u mogelijke Chinese afnemers overtuigen van uw technologie? Of wilt u in China een project uitvoeren of investeren in een onderneming? Dan is de subsidieregeling voor demonstratieprojecten, haalbaarheidsstudies en investeringsvoorbereidingsstudies (DHI) wellicht interessant voor u.