Zakendoen in, China

NieuwsRSS

1 t/m 10 van 200

Verfijnen

Toelichting bij het veld trefwoord

Vul hier een datum in op de volgende manier: DD-MM-YYYY

1 Handelsmissie HTSM en Environmental Technology uit Oost-Nederland naar Liaoning, China

Van 13-19 november bracht een handelsdelegatie uit Oost-Nederland een bezoek aan de provincie Liaoning gelegen in Noordoost-China.

2 Kansen in de Marine Technology sector in Shandong

De Marine Technology sector in China wordt steeds geavanceerder. Chinese bedrijven begrijpen dat ze de samenwerking moeten zoeken op technologisch gebied om op alle gebieden competitief te zijn.

3 Handelsmissie naar China in Clean Technologies

Van 20 tot 24 maart organiseert de EU Gateway een handelsmissie naar China. China is de grootste producent en gebruiker van clean technologies ter wereld.

4 Opportunity Report Creative Industries

This report gives an overview of the Chinese creative industry for Dutch professionals who want to do business in China.

5 Nieuwsbrief: Opstapje voor zakendoen in China via het economisch netwerk

De wereld wordt steeds kleiner en internationale samenwerking is voor veel Nederlandse ondernemers een vast gegeven. Het economisch netwerk in China helpt de Nederlandse ondernemer graag om optimaal gebruik te maken van de kansen op de Chinese markt.

6 Nieuwsbrief: Het Nederlandse economisch netwerk in China

Naast de ambassade in Peking staan de vier consulaten-generaal in Hongkong, Guangzhou, Shanghai en Chongqing en de zes Netherlands Business Support Offices (NBSO's) in Chengdu, Dalian, Jinan, Nanjing, Qingdao en Wuhan voor u klaar.

7 Nieuwsbrief: Laatste editie Zakendoen in China nieuwsbrief

China is een belangrijke handelspartner voor het Nederlandse bedrijfsleven. Als economisch netwerk zetten wij ons in om de ondernemers regelmatig en goed te informeren over kansen en ontwikkelingen. Voorheen stuurden we daarom de Zakendoen in China nieuwsbrief uit, maar we hebben nu besloten ons toe te leggen op de website en actuele updates via social media.

8 Nederlands-Chinees consortium opent Wetland Park in Deyang, Sichuan

De stad Deyang in China verwelkomde op 23 september het Wetland Park, ontworpen en ontwikkeld door Nederlandse en Chinese bedrijven.

9 Europese consultatie EU-investeringsovereenkomst China

De EU onderhandelt met China over een investeringsovereenkomst. Deze overeenkomst heeft als doel de handelsrelaties tussen China en de EU te verbeteren en bij te dragen aan eerlijke, transparante en voorspelbare regelgeving voor investeringen in de EU en China.

10 Bezoek minister Schultz aan China van 26 tot 28 september

Van maandag 26 september tot en met woensdag 28 september brengt minister Schultz van Infrastructuur en Milieu samen met een aantal Nederlandse bedrijven, kennisinstellingen waaronder Deltares en met Rijkswaterstaat een werkbezoek aan Beijing.