Zakendoen in, China

NieuwsRSS

1 t/m 10 van 200

Verfijnen

Toelichting bij het veld trefwoord

Vul hier een datum in op de volgende manier: DD-MM-YYYY

1 Pinproblemen voor Nederlanders bij Chinese geldautomaten

Sinds eind vorige week ondervinden Nederlanders die geld willen pinnen bij een geldautomaat in China problemen.

2 Nederlands-Chinees consortium opent Wetland Park in Deyang, Sichuan

De stad Deyang in China verwelkomde op 23 september het Wetland Park, ontworpen en ontwikkeld door Nederlandse en Chinese bedrijven.

3 Europese consultatie EU-investeringsovereenkomst China

De EU onderhandelt met China over een investeringsovereenkomst. Deze overeenkomst heeft als doel de handelsrelaties tussen China en de EU te verbeteren en bij te dragen aan eerlijke, transparante en voorspelbare regelgeving voor investeringen in de EU en China.

4 Bezoek minister Schultz aan China van 26 tot 28 september

Van maandag 26 september tot en met woensdag 28 september brengt minister Schultz van Infrastructuur en Milieu samen met een aantal Nederlandse bedrijven, kennisinstellingen waaronder Deltares en met Rijkswaterstaat een werkbezoek aan Beijing.

5 Economisch overzicht van de province Hubei, China

Het Netherlands Business Support Office (NBSO) in Wuhan heeft haar rapport over de provincie Hubei in Centraal China grondig geüpdatet.

6 Invest in Holland Project Excellence Workshop

Senior project managers of NFIA China and the Invest in Holland organization got together in Chengdu from July 27-30.

7 Zakendoen in China’s minder bekende steden

China kent meer dan 160 steden met meer dan een miljoen inwoners. Het overgrote deel van deze steden is niet of nauwelijks bekend buiten China, terwijl een groot deel erg in opkomst is en daarom interessant kan zijn voor Nederlandse bedrijven.

8 Netherlands Business Support Offices werken al 20 jaar voor Nederlandse bedrijven

De Netherlands Business Support Offices (NBSOs) in de Chinese steden Jinan, Nanjing en Wuhan zijn eind 1996 als eerste NBSO kantoren opgericht, en vieren dit jaar hun twintigjarig jubileum.

9 Strong developments in Netherlands Offshore wind sector

The cost of building and operating the Borssele offshore wind farm is expected to be 2.7 billion Euro cheaper than previously estimated. Moreover the 700 MW wind farm will generate 22.5% more electricity than anticipated.

10 Zakelijke geschillen: Voetbal in China

Recentelijk zijn verschillende Nederlandse voetbaltrainers betrokken geraakt in een zakelijk geschil met het bedrijf dat hen naar China heeft gehaald om in China te gaan werken als professioneel voetbalcoach.