Zakendoen in, China

NieuwsRSS

1 t/m 10 van 200

Verfijnen

Toelichting bij het veld trefwoord

Vul hier een datum in op de volgende manier: DD-MM-YYYY

1 Mogelijkheden en kansen voor Nederlandse bedrijven in China

Het aantal Nederlandse vertegenwoordigingen in China is de afgelopen jaren flink uitgebreid. De Volksrepubliek China was in 2015 de op vijf na grootste handelspartner van Nederland en na de Verenigde Staten de tweede handelspartner buiten de Europese Unie.

2 The Netherlands as Guest Country of Honor at the China Shanghai International Technology Fair (CSITF)

The China Shanghai International Technology Fair (CSITF), which will take place from April 20 to 22, is the most important national technology fair in China.

3 Aerospace trade mission to China

Would you like to do business in China and are you active in the aviation manufacturing industry? Then join the aerospace trade mission from 20 to 24 March to China.

4 Economic mission from 9 to 13 April 2017 to Qingdao and Yantai

Interested in exploring business opportunities in Shandong province? Then join the economic mission from 9 to 13 April 2017 to Qingdao and Yantai.

5 Handelsmissie HTSM en Environmental Technology uit Oost-Nederland naar Liaoning, China

Van 13-19 november bracht een handelsdelegatie uit Oost-Nederland een bezoek aan de provincie Liaoning gelegen in Noordoost-China.

6 Kansen in de Marine Technology sector in Shandong

De Marine Technology sector in China wordt steeds geavanceerder. Chinese bedrijven begrijpen dat ze de samenwerking moeten zoeken op technologisch gebied om op alle gebieden competitief te zijn.

7 Handelsmissie naar China in Clean Technologies

Van 20 tot 24 maart organiseert de EU Gateway een handelsmissie naar China. China is de grootste producent en gebruiker van clean technologies ter wereld.

8 Opportunity Report Creative Industries

This report gives an overview of the Chinese creative industry for Dutch professionals who want to do business in China.

9 Nieuwsbrief: Opstapje voor zakendoen in China via het economisch netwerk

De wereld wordt steeds kleiner en internationale samenwerking is voor veel Nederlandse ondernemers een vast gegeven. Het economisch netwerk in China helpt de Nederlandse ondernemer graag om optimaal gebruik te maken van de kansen op de Chinese markt.

10 Nieuwsbrief: Het Nederlandse economisch netwerk in China

Naast de ambassade in Peking staan de vier consulaten-generaal in Hongkong, Guangzhou, Shanghai en Chongqing en de zes Netherlands Business Support Offices (NBSO's) in Chengdu, Dalian, Jinan, Nanjing, Qingdao en Wuhan voor u klaar.