Zakendoen in, China

Holland Paviljoen op World Dairy Expo China

21 apr 17 23 apr 17

De zuivelsector in China ontwikkeld zich snel. De sector wordt steeds groter en de vraag naar zuivelproducten groeit sterk.

Momenteel kent China zo’n 1 miljoen melkveehouders, 10 miljoen melkkoeien en enkele honderden zuivelondernemingen. Er is echter nog een grote verbeterslag te behalen in de zuivelketen en de Chinese overheid zet hier komende jaren dan ook sterk op in.

Van 21 tot 23 april 2017 vindt in Harbin de World Dairy Expo & Summit China plaats. Harbin is de hoofdstad van de provincie Heilongjiang, gelegen in het noordoosten van China. De provincie is na Binnen-Mongolië de grootste zuivelproducent van het land. De World Dairy Expo & Summit China is een van de belangrijkste expo’s op het gebied van de zuivelindustrie in China en biedt goede kansen voor bedrijven actief in deze sector om zichzelf te promoten.

LNV en het Netherlands Business Support Office (NBSO) Dalian zullen in 2017 evenals in voorgaande jaren een Holland Paviljoen met mogelijke nevenactiviteiten organiseren. Het doel van het paviljoen is om de Nederlandse zuivelsector in al haar aspecten te laten zien en zo de Nederlandse expertise zo efficiënt en doelmatig mogelijk te presenteren.

Interesse?

Voor meer informatie over deelname aan de World Dairy Expo & Summit in Harbin kunt u contact opnemen met LNV of met het NBSO in Dalian.

LNV: PEK-LNV@minbuza.nl

NBSO Dalian: nbsodalian@nbsodalian.com

Zakendoen in Noordoost China?

Heeft u interesse in zakendoen in Noordoost China? Neemt u dan contact op met het Netherlands Business Support Office (NBSO) in Dalian.   

Chief Representative: Renée Derks

Deputy Representative: Yin Hang

T: +86-411 3986 9998

E: nbsodalian@nbsodalian.com

Netherlands Business Support Office

Nederlandse bedrijven verdienen hun geld voor een groot deel over de grens. Het ministerie van Buitenlandse Zaken zet zich daarom actief in voor de belangen van Nederlandse bedrijven in het buitenland. Onder meer via het buitenlandnetwerk van ambassades, consulaten en NBSO’s. Zij kunnen voor u contacten leggen en op zoek gaan naar marktinformatie.

Zakenpartnerscan

U kunt ook een zakenpartnerscan aanvragen. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en de NBSO's gaan dan voor u op zoek naar betrouwbare en geïnteresseerde zakenpartners.

21 april 2017 - 23 april 2017